Katero klimatsko napravo kupiti?

Klimatske napraveSte tudi vi že siti vročine? Za kaj se uporablja klima, verjetno ni več vprašanje. Klimatska naprava bo v vaš dom oziroma v željen prostor prinesla takšno temperaturo, kot jo boste želeli. Vendar pa je izbira in nakup klimatske naprave lahko stresen postopek, ki nam vzame veliko časa in živcev. Če se sprašujete, katero klimatsko napravo kupiti, je gotovo dobra rešitev nasvet in pomoč strokovnjaka. Vsak izmed nas ima nekakšne želje in predstave o tem, kakšno klimatsko napravo bi imel doma, vendar pa je vedno dobro slišati nasvet nekoga, ki se na klimatske naprave dejansko spozna. V današnjem času lahko ogromno informacij pridobimo preko spleta, ob srkanju doma kuhane kavice.

Zakaj torej ne bi odpotovali na spletno stran podjetja Tersus in tam preverili klimatske naprave? Podjetje Tersus d.o.o. je specializirano za prodajo klimatskih naprav in toplotnih črpalk. V njihovi ponudbi boste tako zasledili klimatske naprave vrhunskih proizvajalcev, in sicer LG, Daikin, Toshiba in številnih drugih. Zakaj bi obiskali ravno Tersus? Preprosto zato, ker se ekipa omenjenega podjetja s klimatizacijo ukvarja že več kot 15 let. Vsem strankam zagotavljajo hitro dobavo, montažo in servisno pomoč za vse njihove produkte. Vgradnja in servis klimatske naprave nista problem, saj imajo monterji podjetja Tersus že toliko izkušenj.

Na dani spletni strani boste našli ponudbo klimatskih naprav s slikami in lastnostmi artiklov. Na ta način boste lažje izbrali novo klimatsko napravo. Če naletite na dilemo oziroma težavo, pa kontaktirajte strokovnjake za klimatske naprave. Privoščite si kvalitetno klimo in se ohladite tudi vi.

Ali ste vedeli?

Ob povečanju temperature na delovnem mestu padec koncentracija in posledično učinkovitost zaposlenih.
 
Raziskava je pokazala, da je mejna temperatura, kjer je zaznati drastičen padec učinkovitosti zaposlenih, in sicer kar za 15%, pri porastu temperature iz 24° C na 26° C.
 
Na podlagi te raziskave so sprejeli Pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah, ki za notranje prostore v poletnem času uzakonja temperaturo med 22° C in 24° C.
 

Kategorije